Saturday, December 31, 2011

Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.Com

http://www.eyriqazz.com/2011/12/give-away-novel-ombak-rindu-cover.html

Entri kegemaran saya di Eyriqazz.Com adalah Projek Honeymoon Berjaya
KERana ________________________

1. Secara jujurnya, me tumpang gembira buat eyriqazz sekeluarga.ALISYA bakal dapat adik. Bertambah-tambah seri dalam Family. Isteri pasti tersenyum Girang sebab memberikan Hadiahg HoneyMOON yang paling berharga buat suami.

2. Secara Jujurnya lagi, saya memang sangat2 teruja, sangat2 kagum seorang papa/ayah/abi/abah meluahkan rasa gembira, meluahkan kecintaan terhadap isteri/anak melalui penulisan.Cara Eyriqzz tulis dalam entry tuh, Memang sangt simple,tapi seriusly, penuh bermakna.AND i Know u must b very happy and Of Course...Saat entry itu ditulis, Rasa Cinta pada isteri lebih dari segalanya. Rasa Kasih pada ALisha melebihi segalanya.3.  Gambar di atas......Menerangkan segalanya..Ini lah hadiah yang terbesar dalam Eyriqaz selain dariapda PERMATA hati ALISHA..Anak anugerah yang terindah..


SEKian............Semoga selamat semuanya..AMIN..Semoga tercapai impian nak anak BOY !! AMIN amin..Apa-apapon..anak tetap REZEKI ! !  !! ! 

3 comments:

AJ said...

thanks join..yup..bertambah gembira dengan kehadiran insan baru...

rosfazila said...

tahniah!hepi for you..here maybe ur among precious gift for ur love ones..
salam, jomla join dan pomote GA kami, boleh bercuti dgn yg tersyg dilangkawi krn hadiahnya?penginapan 2h1m di homestay villa, jom join allz..http://rosebussinessmind.blogspot.com/2012/01/giveaway-penginapan-homestay-villa-di.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.