Thursday, March 10, 2011

MY SLEEPING ANGEL CONTEST


Jom nengok hadiah duluuu :


1.Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.

2. Tempat kedua & ketiga akan menenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel.



3. Ader 3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.


OK..Now mari kite tengok Mysonn yang tidooooo!!

Myson..Muhammad Irfan Rifqy..
Peminat BOLA HIJAU iniiiii !!

Mau Tag :

2 comments:

Hidayati said...

Terima kasih kerana sudi join walaupun contest dah hampir berakhir. Semoga berjaya ye. Semua ok cuma 5 kengkawan yang kena tag tu takde link ke blog dorang. Penuhi syarat ini sebelum 14 Mac. Jika sudah betulkan sila inform kat ruangan komen n3 contest.

Hidayati said...

Alalalalala... cian angel satu ni. Betul2 akak termiss gambar dia. Maaf ye & terima kasih kerana inform akak. Yang good news nye.., angel ni dah lepas dari proses audit & layak diadili ke peringkat suku akhir. Tahniah & mudah2an ader rezeki.