Monday, January 24, 2011

ESok Tarikh Tutup !! Check ur bb Here!!!! Latest Update tauuuu!!







Salam semua. Ini adalah Latest Update Contest Mama Rifqy.
Hari nih da 24hb!! Means esok MY contest akan CLOSE !!
Ade lagi ke yang nak jOin..atau tak sempat join..masih berkesempatan lagih.
Kat sini Me akan keluarkan senarai peserta untuk tatapan semua..

Yang nih adalah yang last!! kalau ade lagi yang join after this entry,,me akan just update balik senarai nih laaa...ok..paham kan??
Me mmg da tak sabar nak announce!!

Sorry ya..pada yang da check,kene check lagi skalik!sbb gambo arituu me tak leh nak update!ade problem sket.hhehehhehee..so..2 kali keje yang samaaa..adusss !!
 

 
 
Yang xde lagi n tak Join lagih..masih sempat tauuu!! Jangan bimbang!!
ESok last DATE tauuuuuu!!
alang2..korang da terjah sini..Mai sini..ape kate..support MAMARifqy!
Vote Anak MAMArifqy
kat sini
http://www.facebook.com/DnialiciousCH#!/photo.php?fbid=1768371817934&set=a.1768085050765.100961.1498375997
** Thanxx a lot pada yang sudah VOTE !!

13 comments:

mama tisya said...

gmbr tisya dh dlm list..hrp2 ada rezeki

..m@m@ T0meLL.. said...

dh cek tp my bby xde pn..
hr 2 dh update link baru coz link lame not found kn..
ni link nye..

http://belogmamatomel.blogspot.com/2010/12/cute-baby-2011-by-mamarifqy.html

mummy_ayu said...

wah..comei2 semuanya.penin la juri nak pilih...my Iris ada dlm list dah..good luck to semua!!!

Gieyana said...

wahh..comeynya semuan contestant! Suka tgk muka diaorang yg comel2 nie. Anakandaku ada di sini gk! Gd luck buat semua yer!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

gud luck for all participant
nampak dah gambar batrice tertepek kat situ...he he h..thanks jengah

εïз mummyHaza εïз said...

checked... ado... dah vote utk mamaRifqi jugak... ^__^

Farra Contest & Giveaway Corner said...

comey2 semuanyaaaa...

Mama Zharfan said...

semua pun comel2 ni :)
good luck to all :)

sue47636 (ADDA) said...

salam..mamarifqy alamak saya terlupanak bagi link saya..pada mama rifqy..mujur mama bagikan dateline...saya betul2 terlupa..ini link saya yea...padahal saya dah buat lama..harap mamrifqy dapat dtg ke blog saya yea..saya dah folow semua penaja....

http://sue47636.blogspot.com/2011/01/cute-baby-2011-by-mamarifqy.html

LiFe KaMi said...

ramainya bertanding..
semuanya comel belaka..:)

Imaan09 said...

comelnyaaaaa semua..cemana nak adili??hehe.. my imaan ada dah.. harap ada rezeki..
btw, adiah contest aritu dah antar..xsampai by mgu depan, inform ya..tq

fideila said...

xda lagi gambar babynya..huhu

http://chilloutcontest.blogspot.com/2011/01/cute-baby-2011-by-mamarifqy.html

♥sYiLaSyiRa♥ said...

salam...
maaf lambat bg maklumbalas...gambar my bby xda la...