Sunday, January 30, 2011

Dzazue 4th Anniversary Giveaway 2011



Citer disebalik gambar!
Mase me kawen..mmg hujan lebat sgt. Jalan nak ke umah me mmg naik air.Mujur la kete rombongan laki lepas.Sume leh sampai umah me dengan selamat. Hujan mmg sampai tak nampak jalan. ANd..kat kampung me, bile ade wedding..kitorang akan masak dalam kawah beramai2 and guna kayu api.Disebabkan hujan yang lebat..menyebabkan asap banyak berkumpul kat dalam umah! so,dalam umah me mmg penuh denga asap! Memang berair mata sume orang..So me terpaksa makeup kat umah jiran..Mase makeup..jurumakeup pakaikan me bulu mate palsu laa..Then bile pengantin sampai..kami masuk dalam umah laa..Masuk je dalam Umah..mate terus pedih..berair mata!!! Tuh..tisuu yang me gune..Disebabkan mate terlalu pedih..me tak perasan mase me duk kesat airmata..tetibe terperasan..bulu mate palsu ade sbelah jeee!haahhaaaa..mungkin jatuh ms me duk kesat2 mata tuh..Dah tinggal 1,,so teruss buang yang 1 lagi!! Photographer yang ambik gambar kami pon..mmg mennangess..Bukan sbb sedeh..tapi sbb pedih Mataaaaaaaaaaaaa!!heehhehehehheheheee

1 comment:

Amy Syaquena said...

salam petang..minta sent alamat, no telifon dan nama di email ini amy_syaquena@yahoo.com amy check email tak ada alamat lagi..