Saturday, December 25, 2010

GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com





Kenapa Bro patut/WAJIB bagi saya Voucher nih !!

1. sAYA nAK VOUCHER iTU SBB BRO eyriqazz itu sendirik !Honestly..me mmg kagum ngan bro..Kagum dari segi nuffnang/chrup2 !! macam laaa..anD sanagt2 pemurah sbb alWitz berkongsi kemenangan dengan cara bahagikan DUIT/REzeki pada Rakan2 blogger macam kami2 ini..Pemurah la tuh kan..Be4 this..me da dapat RM20 from Bro..Coz Entry INI

Me tengok la..bro nih mmg sentiasa ade je contest/GA kecik untuk pembace blog yang setia.seriuss..kalau tak caya..selalu la serang blog GTO! sampai kadang2..me slalu terPK..ape lagi ek contest/GA yang bro nak buat..mane tau rzeeki..walau dengan hanya RM10..ituu sudah rzeeki..ade ke org free2 je nak bagi duit sebanyak ituuu..OH TIDAK!! Bukan mudah tauuuu..Thats why..me mmg suke terjah n TGK FB..kot2 bro sesuatu yank nak share ngan kawan2..

Tak Cayaa ?? Nih BUKti !!!!


** yang nih yang sepanjang me berblog..sbb me nih mmg baru je berblog dengan aktif!! be4 nih mmg sangat2 tak kenal ngan BRo eyriqazz nih!!

Mau tengok..Insan bertuah MEMILIki BRo yang PEMURah !!

  Alahaiii..Cute allisya!!

2. sebab Kerana RESTORAN ituuuu..Saya study tau pasal retsoran nih.
Rupenye baru ku tahu restoran ini

Haven Restaurant ADALAH Official Restaurant for MySELANGORSTORY
 ooooppsssss..saya baru tauu!!

Wooooo..me Jeless tengok makanan yang best kat sini!
Tengok BRo makan beromanTikaaaaa..jelessss..
Jelesssss bile nengok ESKREm iniiiii

Oooooopsss..Banana SPLIT la namenyeee...Tengok laa..betapa jakun nyeee saya!hahhahaha.
BRo..kan bagus Voucher ini bagi kat saya ??

3. Saya NAK berDATE ngan incik hubby! di temani Oleh Muhammad Irfan Rifqy !!

Kami pon NAK bergambar cenggini gak!
Nampak pemandangan yang indah Diluar sana!
ooooppssss..lagi lengkap keluarga ini..
kalau ade seorang BB boyz yang menyerikan lagi keluarga ini!
heheehe..Kan bro n sis ?? Allisya dapat kawan..heehehe..AMin !!

Boyzz Macam budak ini keeee..anak sape ntah!!


hehheehehe..Nihh anak MAMArifqy !!kihkIhhhhhKihhhhh !!


** penat sudaa mengarang..tetibe idea hilang..hadoii..**


Entry terbaik akan menerimaaaaaaaaaaaaa....Hadiah berupaaaaaaaaaaaaaaaa sebuah kereta !
Bersama-sama ngan MODEL lagihhh !!


Mau tengok hadiah best yang ditawarkannnnnnnnnnn!!!

Heree !!

heheehehe..Gurau jeee !!
kalau berani..p la tuntut ngan bro Eyriqazz!!
Kalau kene marah..jangan Carik MamaRifqy yaa!!



2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

moga ada rezeki..tah kenapa lately ne ila macam hilang mood masuk ga/cntest..busy kot..hai mood cepatla dtanag kembali

Eyriqazz said...

Salam,

thanks join giveaway..kreatif entry ini...saya suka